• Marcelo ..... construye ..... overbrugt ..... bridges

Spaanse lessen in Groningen (i.v.m. drukte met vertaalopdrachten ben ik hiervoor momenteel NIET beschikbaar)

Mijn passie en inzicht op het gebied van de Spaanse taal & cultuur breng ik graag over op anderen. Naast het maken van vertalingen doe ik dit door middel van het verzorgen van lessen Spaans. Met mijn ervaring als stagiair in de onderbouw van het voortgezet onderwijs ben ik goed in staat om leerlingen te begeleiden bij hun huiswerk en/of de voorbereidingen op proefwerken.

Bovendien geef ik cursussen Spaans aan volwassenen. Heb je vakantieplannen voor een Spaanstalige regio en wil jij je daar graag verstaanbaar maken? Volg dan een cursus bij Marcelo. Ga je op zakenreis en heb je hiervoor behoefte aan conversatielessen op gevorderd niveau? Ook daarvoor stelt Marcelo zich beschikbaar.

Mijn lessen hebben een onderscheidend karakter doordat ik de leerstof altijd afstem op de beweegredenen van de cursisten.  Ze zijn daarom niet alleen leerzaam maar ook aantrekkelijk. Ik heb de beschikking over verschillende methodes en lesmateriaal waarmee ik uiteenlopende vaardigheden en thema’s kan behandelen. Ook maak ik oefeningen die aansluiten bij jouw interessegebied.

Ik kan de les individueel of in groepjes van maximaal 5 personen aanbieden. In het algemeen geef ik de les bij de klant thuis, maar eventueel kan ik deze, na overleg, op een andere locatie verzorgen. Ik woon in Groningen, maar heb de mogelijkheid om me binnen een straal van ongeveer 50 kilometer vanaf deze stad te verplaatsen .

 • Beëdigd

  Marcelo nu ook beëdigd vertaler Spaans

  Heb je vragen over Marcelo's diensten als beëdigd vertaler Spaans? Stel deze gerust via het contactformulier.

 • Over Marcelo

  Groningse nuchterheid met een vleugje Latino temperament

 • Vertalen

  Worstel je met een Spaanstalige of Engelstalige tekst en wil je precies weten waar deze over gaat?

 • Fitness & Lifestyle

  In mijn vrije tijd sport ik veel. Mijn ervaringen hierin wil ik graag met jullie delen door middel van korte blogs op deze pag

 • Mijn 5 CrossFit-doelstellingen voor 2022

  Al sinds 2019 doe ik regelmatig aan CrossFit. Eind 2022 wil ik de volgende doelstellingen in deze sport gehaald hebben: t...

  Lees meer
 • Mijn Lifestyle als fitnesser

  Fitness en Lifestyle hebben veel met elkaar te maken. Veel sportschoolbezoekers zullen fitness beschouwen als een onderdeel van...

  Lees meer
Archief

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.