• Marcelo ..... construye ..... overbrugt ..... bridges

Professionele vertalingen Spaans & Engels

Worstel je met een Spaanstalige of Engelstalige tekst en wil je precies weten waar deze over gaat? Of omgekeerd: wil je een Nederlandse tekst laten vertalen naar het Spaans? Dan ben je met Marcelo aan het juiste adres. Als geoefende vertaler Spaans & Engels ben ik in staat vertalingen te maken die niet alleen inhoudelijk en grammaticaal correct zijn, maar die ook zo veel mogelijk aansluiten bij de cultuur waarop de vertaalde tekst betrekking heeft. Daarmee houd ik bij het maken van vertalingen altijd rekening met de wensen en behoeftes van de opdrachtgever.

Qua vertalingen ben ik van alle markten thuis. Ik maak vertalingen van krantartikelen, brochures, webcontent etc. Daarnaast vertaal ik met veel plezier teksten van een specifiek vakgebied, zoals juridische en medische teksten. Deze vertalingen vergen wel wat meer tijd. Mocht je hierover meer info willen, neem dan gerust met me op.

 • Quizvraag

  QUIZ: In welke stad staat deze brug?

  Marcelo geeft churros en les Spaans als je deze vraag goed beantwoordt. Stuur je antwoord via het contactformulier.

 • Over Marcelo

  Groningse nuchterheid met een vleugje Latino temperament

 • Spaanse lessen

  Mijn passie en inzicht op het gebied van de Spaanse taal & cultuur breng ik graag over op anderen.

 • Fitness & Lifestyle

  In mijn vrije tijd sport ik veel. Mijn ervaringen hierin wil ik graag met jullie delen door middel van korte blogs op deze pag

 • Mijn Lifestyle als fitnesser

  Fitness en Lifestyle hebben veel met elkaar te maken. Veel sportschoolbezoekers zullen fitness beschouwen als een onderdeel van...

  Lees meer
 • Sterker worden dankzij Vita Sana

  Mirjam van Vita Sana in Groningen is een personal trainster die ik iedereen van harte kan aanbevelen.

  Lees meer
Archief

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.